Audyt wewnętrzny systemu HACCP
Nazwa i adres firmy…………………………………………………………………………………………………………………
Telefon ……………………………………………………………………………………………………………………………………
Faks …………………………………………………………………………………………………………………………………………
E-mail ……………………………………………………………………………………………………………………………………
AUDYT WEWNĘTRZNY SYSTEMU HACCP
PROCEDURA HACCP
PH/X.YY/0Z
DATA XX.XX.200X
I.
OPRACOWAŁ |
WERYFIKOWAŁ |
ZATWIERDZIŁ |
.............................. .............................. podpis |
.............................. .............................. podpis |
............................ ............................ podpis |
II.
LOGO Nazwa firmy |
Procedura HACCP |
PH/X.YY/0Z |
Audyt wewnętrzny systemu HACCP |
||
Strona 2 z 8 |
Data: |
Karta zmian
lp |
Data |
Wprowadzone zmiany |
Wprowadził |
Akceptował |
1 |
|
|
|
|
2 |
|
|
|
|
3 |
|
|
|
|
4 |
|
|
|
|
5 |
|
|
|
|
III.
LOGO Nazwa firmy |
Procedura HACCP |
PH/X.YY/0Z |
Audyt wewnętrzny systemu HACCP |
||
Strona 3 z 8 |
Data: |
1. CEL
Ustalenie i ujednolicenie trybu planowania, przeprowadzania i dokumentowania audytów wewnętrznych systemu HACCP (w tym zasad GHP/GMP) we wszystkich obszarach ......................, w których system funkcjonuje.
2. ZAKRES STOSOWANIA
Ogólne zasady opracowywania planów audytów wewnętrznych, kwalifikowania audytorów wewnętrznych oraz przeprowadzania i dokumentowania audytów wewnętrznych dotyczących systemu HACCP.