Dostęp do serwisu wygasł w dniu . Kliknij "wznów dostęp", aby nadal korzystać z bogactwa treści, eksperckiej wiedzy, wzorów, dokumentów i aktualności oświatowych.
Witaj na Platformie MM.
Zaloguj się, aby korzystać z dostępu do zakupionych serwisów.
Możesz również swobodnie przeglądać zasoby Platformy bez logowania, ale tylko w ograniczonej wersji demonstracyjnej.
Chcesz sprawdzić zawartość niezbędników i czasopism? Zyskaj 14 dni pełnego dostępu całkowicie za darmo i bez zobowiązań.
Lista pytań kontrolnych
Lp. Wymaganie Tak/Nie Uwagi
1. Czy jest opracowany harmonogram audytów?
2. Czy harmonogram audytów jest realizowany
3. Czy jest stworzona instrukcja przyjęcia produktów spożywczych?
4. Czy instrukcja przyjęcia produktów spożywczych jest umieszczona w miejscu dostępnym dla pracowników kuchni?
5. Czy podczas przyjmowania towarów mrożonych jest dokonywany pomiar temperatury?
6. Czy istnieje procedura postępowania reklamacyjnego w przypadku niespełniania przez dostawcę parametrów jakości?
7. Czy istnieje procedura kontroli temperatur w chłodni?
8. Czy procedura kontroli temperatur w chłodni wymaga wypełniania kart kontroli temperatur?
9. Czy temperatury są kontrolowane regularnie?