Bezpłatna aplikacja na komputer – MM News... i jestem na bieżąco! Sprawdzam

Arkusz obserwacji dziecka w trakcie realizacji programu i relacji interpersonalnych podczas warsztatów kulinarnych Imię i nazwisko dziecka………………………………………………..................................... Wiek dziecka…………………………………………………………………………………… Data prowadzonej obserwacji………………………………………………............................ Osoba prowadząca obserwację……………………………………………………………….. 1. Czy dziecko chętnie bierze udział w prowadzonych warsztatach kulinarnych? TAK NIE 2. Czy dziecko wyrobiło w sobie właściwe nawyki i umiejętności higieniczno-zdrowotne podczas przyrządzania i spożywania posiłków? TAK NIE 3. Czy dziecko myje ręce przed każdym posiłkiem? TAK NIE 4. Czy dziecko myje zęby przynajmniej trzy razy dziennie po spożytym posiłku? TAK NIE 5. Czy dziecko potrafi wymienić produkty zdrowe i niezdrowe dla człowieka? TAK NIE 6. Czy dziecko zna zasady prawidłowego zachowania się przy stole podczas posiłków (savoir vivre)? TAK NIE 7. Czy dziecko zna cechy charakterystyczne i przeznaczenie podstawowych produktów spożywczych? TAK NIE 8. Czy dziecko zapoznało się z działaniem podstawowych urządzeń kuchennych? (stawiając obok znak „x”, zaznacz te urządzenia, których działanie jest mu znane).  nóż  tarka  waga